Sky barbord tillsammans med Maya Bar 75

Sky bordet är tillverkat av formsprutad återvunnen polypropen och är UV-skyddat vilket säkerställer att färgerna inte bleknar. På bilden syns det tillsammans med vår högkvalitativa stapelbara barstol Maya 75.

Mødekontor og konferencestol sammen med Studio søjlestand

Det moderne og ukomplicerede design gør, at Mødestolen passer godt som kontorstol på kontoret eller som konferencestol i mødelokalet.

Luna A tillsammans med Aktiv Balanspall

Borden i Luna serien är lätta, eleganta och tillverkade för det moderna kontoret. På bilden syns den tillsammans med vår ergonomiska pall som främjar ett aktivt sittande.

Tygklädda stapelbara stolen Choice tillsammans med Luna U

Choice med tygklädsel är den perfekta stolen för konferenser, kontor och utbildningsrum. Syns tillsammans med Luna U som är ett bord som passar in överallt!

Big Alex – Passar utmärkt för event och föreläsningar

Big Alex är en snygg och tålig fällbar stol som finns i 2 färger. Stolen har tack vare sin konstruktion en mycket god ergonomi och sittkomfort. På bilden ser vi stolen under ett bröllop tillsammans med vårt bordsöverdrag.

Alcudia tillsammans med fällbara bordet Dinner Style

Alcudia är en stilren, bekväm och stapelbar stol som fungerar utmärkt i skolor, matsalar, till utbildningar och konferenser. På bilden syns Alcudia tilllsammans med Dinner Style som är ett praktiskt fällbart bord med stålben som passar utmärkt som matbord, till utbildningar, lunchrum, konferenser och restauranger.

EVERYis1 tillsammans med Up & Down Two

EVERYis1 är en snygg och modern kontorsstol som anpassar sig till användaren istället för att användaren ska anpassa sig till stolen. På bilden syns stolen tillsammans med Up & Down two som är vårt höj- och sänkbara el-skrivbord.

Up and Down One tillsammans med  Towerskåp

Tack vare sin enmotoriga T-motion motor pendlar Up and Down Ones stativ effektivt mellan låga och höga positioner med 25 mm/s. Towerskåpet till höger är en Premium produkt som är framtagen för det moderna kontoret.