Slider

ELJ Furniture har 200 återförsäljare i Skandinavien, här hittar du några av dom!

För att hitta en återförsäljare nära dig så kontakta ELJ Furniture.

Orderinvest specialiserar sig på inredning för skola, kontor, verkstad och offshore. Företaget erbjuder hela inredningslösningar eller förser deras kunder med enskilda produkter. Inget är för stort och inget är för litet.

Besök ÅF webbplats

Input interiör är Nordens ledande fristående inredningskoncern med en unik kompetens inom inredning av kontor, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Besök ÅF webbplats

Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar.

Besök ÅF webbplats

Som kund hos oss får du skräddarsydda lösningar för att de ska passa just din verksamhet. Med en god logistik ser vi även till att varorna kommer till dig på ett snabbt och säkert sätt. Vi har under våra snart 40 år skaffat oss kunskap och kompetens som är svårslagen.

Besök ÅF webbplats

Rekomos mission är att hjälpa kunder till bästa möjliga kontor med både nya och begagnade kontorsmöbler. Företaget erbjuder service i toppklass och har ett prisvärt och miljövänligt erbjudande.

Besök ÅF webbplats

JP Contract Interiors/Inredningsgrossisten.nu har sedan 2008 haft som affärsidé att tillhandahålla restaurangmöbler, konferensmöbler och inredning med hög kvalitet till ett lågt pris via Internet. Företagets tre fokusområden är: Personlig service, Snabba säkra leveranser och Fria returer.

Besök ÅF webbplats

Senab erbjuder insiktsfulla interiöra lösningar med en bredd av unika kompetenser
Som en av Nordens ledande leverantörer av inredning för offentlig miljö med fokus på kontor, hotell, restaurang och butik har vårt mål alltid varit att stärka våra kunders varumärken.

Besök ÅF webbplats

Banquet har i mer än 30 år sålt konferensmöbler och tillbehör. Företagets affärsidé genomsyras av hög servicenivå och med leverans av högkvalitativa möbler med fokus på flexibla möbler som är fällbara och staplingsbara.

Besök ÅF webbplats

Runelandhs säljer utrustnings och inredningsprodukter till Sveriges alla företag och kommuner via katalog och e-handel Runelandhs tillhandahåller ett brett sortiment av säker och populär kontors – och industriinredning till rätt pris.

Besök ÅF webbplats

Rom for Flere AS ble etablerades år 1998. Rom for Flere är leverantör av möbler och interiör, och genomför allt från enkla produktleveranser till totalentrepriser.

Besök ÅF webbplats

Lindbak interiör och kontorsmöbler hjälper dig med att inreda arbetsplats, mötesrum och allmänna platser.

Besök ÅF webbplats

Altistore är den kompletta leverantören av utrustning och inredning som gör din arbetsplats bättre. Altistore erbjuder ett sortiment av kontorsmöbler, konferensmöbler, garderober och hyllor – för kontor, lager och verkstad.

Besök ÅF webbplats

Niche Norway AS erbjuder möbler inom restaurang och hotell.  Företaget är också en betydande importör av välkända varumärken, och har utvecklat en samling som har fått ett gott erkännande.

Besök ÅF webbplats

SUNSTILL® ApS specialiserar sig inom leverans av professionell utrustning för teatrar, skolor, institutioner, kulturcentrum, flygplatser, sporthallar, utställningscenter, köpcenter och en mängd andra offentliga platser.

Besök ÅF webbplats

jkOffice erbjuder en unik kombination av nya och använda kontorsmöbler. Om du har specifika krav och önskemål kan företaget lösa detta. De flesta av företagets produkter är flexibla möbler som ger dig som kund mer flexibla lösningar.

Besök ÅF webbplats

Sök bland tusentals produkter

Varukorg