Skåp med skjutdörrar tillsammans med kontorsstolen direktören

Skåp med skjutdörrar i Modify serien är framtagna för kunder som vill ha många valmöjligheter. Vi erbjuder 4 olika storlekar på skåp med skjutdörrar med 5 olika val av underreden. På bilden ser vi de ti kombination med bordet Luna U och DireDirektören är en prisvärd kontorsstol med rygg i svart mesh.

Ares 140 tillsammans med Air XL

På bilden ser vi Ares 140 bordet som passar både som matbord i hemmet såväl som till restaurang och café. Sällskap gör stolen Air XL som är en bekväm stapelbar fåtölj som passade lika bra för inom- och utomhusbruk.

Sky table 80 tillsammans med stolen Ares

Sky table 80 och Ares stolen är tåliga möbler som passar både som matbord på balkongen, trädgården, till restaurang och café.

XL Bord – New classic tillsammans med Norman

XL bordet passar både för inomhus och utomhusbruk, till fester och lunchrum, konferenser, kontoret eller som avlastningsbord i garaget. På bilden ser vi bordet tillsammans med Norman som är en stabil och tålig fällbar plaststol.

Svea tillsammans med Dinner style

Stapelbara stolen Svea tillsammans med bordet Dinner Style som är ett praktiskt fällbart bord med T-format stativ.

Sky barbord tillsammans med Maya Bar 75

Sky bordet är tillverkat av formsprutad återvunnen polypropen och är UV-skyddat vilket säkerställer att färgerna inte bleknar. På bilden syns det tillsammans med vår högkvalitativa stapelbara barstol Maya 75.

Möte kontor och konferensstol tillsammans med Studio pelarstativ

Den moderna och okomplicerade designen gör att Möte stolen passar bra som kontorsstol i kontoret eller som konferensstol i konferensrummet.

Luna A tillsammans med Aktiv Balanspall

Skåp med skjutdörrar i Modify serien är framtagna för kunder som vill ha många valmöjligheter. Vi erbjuder 4 olika storlekar på skåp med skjutdörrar med 5 olika val av underreden. På bilden ser vi även kontorsstolen Direktören som är en prisvärd kontorsstol med rygg i svart mesh.

Up and Down Zero tillsammans med Manacor

Ett höjdjusterbart skrivbord som manövreras manuellt med vev. En ergonomisk och varierad arbetsställning är hälsosamt för både kropp & knopp som syns på bild tillsammans med stapelbara barstolen Manacor.

Kongress style tillsammans med PUREis3

Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, lunchrum, restauranger och konferenser. PUREis3 stolen anpassar sig till användarens kropp och rörelser utan en massa tidskrävande inställningar.

Tygklädda stapelbara stolen Choice tillsammans med Luna U

Choice med tygklädsel är den perfekta stolen för konferenser, kontor och utbildningsrum. Syns tillsammans med Luna U som är ett bord som passar in överallt!

Bistro tillsammans med Smart

Bistro är ett mycket lätthanterligt och fällbart plastbord. Bordet passar perfekt till uteservering, balkongen eller som ett lättillgängligt extrabord. På bilden syns Bistro tillsammans med klappstolen Smart är både fällbar och kopplingsbar.

Alcudia tillsammans med fällbara bordet Dinner Style

Alcudia är en stilren, bekväm och stapelbar stol som fungerar utmärkt i skolor, matsalar, till utbildningar och konferenser. På bilden syns Alcudia tilllsammans med Dinner Style som är ett praktiskt fällbart bord med stålben som passar utmärkt som matbord, till utbildningar, lunchrum, konferenser och restauranger.

Big Alex – Passar utmärkt för event och föreläsningar

Big Alex är en snygg och tålig fällbar stol som finns i 2 färger. Stolen har tack vare sin konstruktion en mycket god ergonomi och sittkomfort. På bilden ser vi stolen under ett bröllop tillsammans med vårt bordsöverdrag.

Up and Down One tillsammans med  Towerskåp

Tack vare sin enmotoriga T-motion motor pendlar Up and Down Ones stativ effektivt mellan låga och höga positioner med 25 mm/s. Towerskåpet till höger är en Premium produkt som är framtagen för det moderna kontoret.

EVERYis1 tillsammans med Up & Down Two

EVERYis1 är en snygg och modern kontorsstol som anpassar sig till användaren istället för att användaren ska anpassa sig till stolen. På bilden syns stolen tillsammans med Up & Down two som är vårt höj- och sänkbara el-skrivbord.