Butik
 • Alcudia

  395.00kr445.00kr

  Alcudia är en stilren, bekväm och stapelbar stol som fungerar utmärkt i skolor, matsalar, till utbildningar och konferenser.

 • Ändskivor

  795.00kr1,195.00kr

  Ändskivor till Kongressbord ger möjlighet till kombinationer, som långbord, u-formade bord och vinkelbord för konferens- och mötesrummet.

 • Ark

  335.00kr

  Ark är en fällbar klappstol som också är kopplingsbar. Stolen passar utmärkt till event, föreläsningar, restauranger, hotell och caféer. Sits och rygg är tillverkad i slitstark polyester och stativet är en stabil rörställning i krom.

 • Bankett

  1,745.00kr2,245.00kr

  Bankett bordet är det perfekta bordet till festen som håller både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Vi har hela tiden utvecklat konstruktionen för att optimera bordets bärkraft och vikt.

 • Bankett Style

  2,545.00kr2,745.00kr

  Bankett Style är ett snyggt och stabilt runt fällbart bord som passar utmärkt till restaurang, lunchrum, hotell och större konferenser och event. Bordsskivan är en 19 mm tjock laminatskiva i vitt utförande som i dagsläget lagerhålls i 2 olika storlekar.

 • Benförlängare – Gastro bord

  255.00kr

  Benförlängare till fällbara Gastroborden. Praktiskt och enkelt att använda för bufféer eller när det krävs ett högre bord att arbeta vid.

 • Berlin bänkset – Economy

  1,245.00kr

  Berlin är ett bänkset i furu som finns i två olika utföranden, Basic och Premium.  Bänksetet passar perfekt till evenemang, mässor, fester, festivaler och picknickar. Både bänk och bord kan köpas separat. Basic utförandet finns i en storlek och Premium utförandet finns i tre storlekar.

 • Berlin bänkset – Premium

  1,545.00kr1,745.00kr

  Berlin är ett bänkset i furu som finns i två olika utföranden, Basic och Premium.  Bänksetet passar perfekt till evenemang, mässor, fester, festivaler och picknickar. Både bänk och bord kan köpas separat. Basic utförandet finns i en storlek och Premium utförandet finns i tre storlekar.

 • Berlin ståbord

  1,295.00kr

  Berlin Premium ståbord är ett bänkset i furuträ. Passar perfekt att använda till evenemang, mässor, fester och picknickar.

 • Big Alex

  345.00kr

  Big Alex är en snygg och tålig fällbar stol som finns i 2 färger. Stolen har tack vare sin konstruktion en mycket god ergonomi och sittkomfort. Passar utmärkt för event och föreläsningar. Vagn till Big Alex finns i sortimentet. Klarar av belastning på upp till 250 kg.

  Sits/Rygg: Svart eller brun plastsits.

  Stativ: Svart eller brun lackerad rörställning.

 • Bistro

  625.00kr

  Bistro är ett mycket lätthanterligt och fällbart plastbord. Bordet passar perfekt till uteservering, balkongen eller som ett lättillgängligt extrabord.

 • Bordsöverdrag

  395.00kr

  Bordsöverdrag i stretchmaterial skräddarsydda för borden Event, Party och Half. De passar perfekt till event såsom bröllop, bufféer och andra tillställningar som kräver dukar.

Sök bland tusentals produkter

Kundvagn

VÄLKOMMEN

För att kunna handla behöver du
ha ett konto hos Elj.
ANSÖK OM KONTO HÄR
Du kan också ansöka om ett konto senare. Du hittar mer information under Företaget - Ansök om konto.  
close-link