Tips & Råd

Varför man skall välja Easy Höj och sänkbara bord

Varför man skall välja Easy Höj och sänkbara bord

Sedan starten har kontorsbordet varit ELJ’s flaggskepp och EASY-serien har de senaste åren varit vår absoluta bästsäljare. Svaret? Vi ger kunderna det de vill ha. Vi tummar inte på kvalitén samtidigt som borden kan varieras efter smak och tycke. Självklart är också det konkurrenskraftiga priset en stor fördel. Genom vår unika produktionsprocess har vi tagit fram ett utmärkt kontorsbord till ett riktigt bra pris.

Våra höj- och sänkbara bord i EASY-serien kostar mellan 2295 – 3195kr.

Nedan kan du läsa om de bästa fördelarna med bordet och varför du ska beställa just ett EASY-bord från ELJ eller någon av våra återförsäljare.


  1. Välj din design
    Vad våra kunder och återförsäljare uppskattar mest är bordets variationsmöjligheter. Bordet finns i 10 st olika storlekar, med 3 st olika stativ och 7 st olika typer av skivor. Detta ger över 200 olika möjliga kombinationer! Utöver designvariationer finns också ett stort urval av tillbehör som: kabelgenomföring, kabelrännor, förvaringslådor, förvaringsskåp, monitorarmar och mycket mer.
  2. Hög kvalitet och funktion
    En oerhört viktig aspekt av att erbjuda ett kontorsbord som ofta används dagligen, är just kvalitén. Vid investering i ett nytt bord förväntas det hålla i många år, därför har vi en kvalitetsgaranti på 5 år men ett kontorsbord kan hålla i princip hur länge som helst! De komponenter vi fokuserat på är bland annat att ta fram en slitstark bordsskiva byggd i extraförstärkt laminat, vilket klarar av stötar från hårda föremål med lågt slitage. Benen på stativet är tillverkat med 3-delade rektangulära rör. Stativet har sedan pulverlackerats med högsta noggrannhet. Motorn som höjer och sänker bordet är också en viktig kvalitetsaspekt som kan påverka ett bords livslängd. Bordets lilla men kraftfulla 24V T-motion motor har en lyftkapacitet om drygt 100kg.För en smidig upplevelse har bordet en medföljande knappsats som enkelt monteras på bordsskivan och pluggas sedan in i motorn. Genom att välja en lämplig arbetshöjd sparar du sedan positionen i minnet. Du kan lagra upp till 4 olika positioner vilket förenklar ditt arbete mellan sittande och stående. I knappsatsen finns även USB-uttag för möjlighet att ladda mobil, dator mm.
  3.  Bra pris och snabb leverans
    Våra priser tåls att jämföras. Således är borden mycket konkurrenskraftigt prissatta hos våra återförsäljare. Leverans av borden sker ofta på 2-3 arbetsdagar vilket jämfört med många andra kan ta flera veckor. Monteringstiden av ett bord beräknas till 15-30 minuter, då vi förfinat montaget till ett fåtal lättutförda moment. Beställer du ett bord från ELJ furniture är du i gång med ditt arbete på nolltid.

Cirkulation
När vi har möjligheten att på ett smidigt sätt stå upp och arbeta ökar automatiskt kroppens cirkulation vilket syresätter hjärnan och musklerna. Detta minskar risk för yrsel, huvudvärk och utmattning. Det krävs heller inte mer än 20-30 minuter per dag för att ge kroppen den grundläggande stimuleringen som krävs.

Nöjda medarbetare
Arbetsplatser med höj- och sänkbara bord upplevs generellt som bättre. Det anses vara en arbetsplatsfördel och ett bra sätt för arbetsgivare att skapa en mer långsiktig och trivsam arbetsmiljö för personalen. Sett till den relativt lilla extra kostnaden per bord är det i de allra flesta fallen en god investering med höj-och sänkbara bord istället för fasta skrivbord.

Upptäck hela sortimentet
ELJ har utöver EASY-bordet, en rad olika bord i olika prisklasser och med varierande stil och funktion.
Upptäck hela vårt utbud av höj- och sänkbara bord här:

Vill du som privatkund köpa våra bord?
På denna länk kan du hitta alla företag som för närvarande säljer våra bord: I deras webshoppar kan du sedan med enkelhet beställa hem våra bord.

Bli återförsäljare
Är du ett företag som vill veta mer om att sälja ELJ’s produkter som återförsäljare? Läs mer vår återförsäljarportal eller kontakta så berättar vi mer.