Tips & Råd

Avspärrningsprodukter för Organiserade Områden!

Varför välja våra avspärrningsprodukter?

Vår breda kollektion av avspärrningsprodukter och köstolpar är det ultimata verktyget för att etablera ordning och struktur i olika miljöer. Oavsett om du behöver hantera köer, skapa avspärrningar eller definiera specifika områden, vårt sortiment har produkter som passar dina behov. Här är några anledningar till varför våra avspärrningsprodukter är det bästa valet:


  1. Högkvalitativa material
    Våra köstolpar och avspärrningsprodukter är tillverkade med en hängivenhet till kvalitet, vilket garanterar långvarig användning.
  2. Enkel hantering
    Avspärrningsstolparna är både lätta att flytta och anpassa efter dina behov. Våra stapelbara köstolpar är praktiska alternativ för platsoptimering.
  3.  Stabil konstruktion
    Utrustade med stabila fotplattor för säker användning och en trygg ståndpunkt på marken.

Våra avspärrningsstolpar finns i två huvudserier


Royal-serien
Denna serie innehåller stolpar med band, perfekta för att skapa tydliga avspärrningar.

Casino-serien
Denna serie erbjuder stolpar med rep, som ger en elegant touch till din avspärrning.

Användningsområde


Avspärrningsprodukter från ELJ Furniture är idealiska för användning i olika typer av offentliga miljöer, inklusive butiker, restauranger, barer, flygplatser och många fler. Skapa en organiserad och strukturerad miljö med våra avspärrningsprodukter.

För mer info & priser gå in på elj.se/produkter/avsparrning/

Stay Out! Avspärrningskit


Stay out är ett komplett avspärrningskit med 6 st stolpar, 25 m kedja i plast samt plastbehållare som man fyller med sand eller vatten för att skapa stabilitet. Avspärrningskitet kan användas både inomhus och utomhus och passar alla stora områden som behöver spärras av tillfälligt då det täcker många meter till en låg kostnad. Tex tillfälliga parkeringsplatser, lagerlokaler, mässområden, badhus m fl.