Nu lagerhåller vi kontorsstolen EVERYis1 från Interstuhl
Posted in Produktnyheter - ELJ Furniture

Genom ett utökat samarbete med Interstuhl kan vi nu erbjuda EVERYis1 till ett bättre pris och med snabbare leverans.

EVERYis1 är en snygg och modern kontorsstol som anpassar sig till användaren istället för att användaren ska anpassa sig till stolen. Därför är den också enkel att lära känna samt att använda i all mening. Ryggstödets spänning anpassas automatiskt till olika kroppsvikter tack vare sin nyutvecklade autolift-synkro-mekanism (autolift synchronous mechanism). Kvalitetstyg med 100,000 martindales!

Kontorsstolen EVERYis1 passar in i alla kontor. Framförallt passar den in i kontor som är i ständig förändring. Denna kontorsstol är inte utrustad med hundratals spakar likt andra kontorsstolar. Den är redan anpassad vid tillverkning att den inte behöver anpassas mycket mer av användaren. Kontorsstolen har en rekommenderad max. belastning på 120 kg. Tyget har 100,000 martindales och är extremt slitstarkt.

EVERYis1 med svart mesh
Art.nr: EVEM01E01012007

EVERYis1 med svart tyg
Art.nr: EVEE01E01012007

Stolen är designad att vara enkel men med möjlighet att begränsa ryggstödets lutning till tre positioner.

Det är en av anledningarna till att EVERYis1 är utrustad med ett minimalt antal spakar och knappar. Det garanterar också att de utmärkta ergonomi och komfortfunktionerna faktiskt används.

Certifieringar

Quality management system DIN EN ISO 9001:2008, VO (EG) No. 1221/2009 (EMAS), Environmental management system DIN EN ISO 14001:2009, OHSAS, EcoVadis gold, Commitment to sustainability. Quality Office, Blue Angel, Bifma e3 level Platin.

EVERYis1 lagerhåller vi för närvarande i svart mesh och i svart tyg. Vill Du beställa EVERYis1 eller någon av dom andra kontorsstolarna i en annan färg? Vid en MOQ på 4st kan Du specialbeställa EVERYis1 i någon av dom andra färgerna som tillhandahålls av Interstuhl.

Sök bland tusentals produkter

Varukorg