Nice – En stapelbar stol som skapar möjligheter!
Posted in Produktpresentationer – ELJ Furniture

Nice stolen har länge funnits med i ELJ Furnitures sortiment, den har däremot aldrig fått ngn närmre presentation.

Nice stolen är en stapelbar konferensstol i klassisk design. Stolen finns i olika variationer med sits och rygg i svart eller grått tyg. Stativet finns i silvergrått, svart och krom. Nice stolen är stapelbar vilket gör den smart och lätthanterad för konferens och mötesrum. Både sits och rygg är stoppad och klädd med ett kraftigt och slitstarkt tyg, vilket bidrar till en stol med hög sittkomfort.

Det nätta helsvetsade stativet i pulverlackad metall bidrar till att skapa ett stilrent uttryck. Stativet bidrar även till att Nice stolen bibehåller sin stabilitet och livslängd. Stolens utformning gör att den med sin låga vikt är enkel att hantera och har god stapelförmåga. Den stapelbara Nice stolen har blivit väldigt omtyckt bland våra återförsäljare i Sverige och i resten av Norden.

Anledningen till framgången är en rättvis prissättning, hög kvalitet och tidlös design.

Stapelbara stolen Nice

Art.nr: NC20021
Grå/Krom

Gå till produkt

Art.nr: NC20023
Grå/silvergrå

Gå till produkt

Art.nr: NC20011
Svart/krom

Gå till produkt

Ovan syns Nice stolen i svart tillsammans med bordet Kongress Style med ändskivor som kan byggas ut till önskad storlek.

Art.nr: NC20013
Svart/Silvergrå

Gå till produkt

Art.nr: NC20012
Svart/svart

Gå till produkt
  • Stapelbar stol
  • Sits och rygg är klädd i slitstarkt tyg
  • Stativet är en pulverlackat stålkonstruktion.
  • Stolen är även kopplingsbar
  • Staplar ca 14 st på höjden
  • Staplar ca 30 st på vagn
  • Vikt: 4,6 kg

Stolen passar till dom flesta tillfällen och sällskap, särskilt till mötesrum, utbildning, konferens, mässor och event. Vi har specialtillverkade vagnar till Nice stolen samt till alla våra andra stolsmodeller.

Ovan syns Nice stolen i grått tillsammans med Kongress Style som utbildningsbord, bordet har flera skivor och stativ att välja mellan.

Sök bland tusentals produkter

Varukorg