Produktnyheter - ELJ Furniture

4 nya kontorsstolar i sortimentet!

Nu har vi utökat sortimentet med 4 nya kontorsstolar. Dijon, Nantes, Montpellier och Marseille. Alla kontorsstolar finns på lager för omgående leverans!

Dijon

Dijon finns både med och utan armstöd. Robusta hjul bidrar till flexibilitet och ergonomi. Sits och rygg är stoppad och klädd med slitstarkt tyg. Dijon kontorsstol är höj- och sänkbar, snurrbar och med tilt-funktion.

Nantes

Nantes är en bekväm stol där både sits och ryggstöd kan justeras för höjd och vinkel. Ryggen kan låsas i 7 olika lägen. Sits och rygg är stoppad med formbart skum och klädd i slitstarkt tyg. Kontorsstolen har stabila hjul som förser användaren med smidig rörlighet.

Montpellier

Montpellier har en justerbar rygg som är låsbar i 7 olika lägen. Sits och rygg är stoppad med formbart skum och klädd i slitstarkt tyg. Kontorsstolen har en synkroniserad lutningsmekanism, rattjusterad ryggspänning för ökad komfort samt möjlighet att skjuta sitsen fram/bak med 5 cm.

Marseille

Marseille har ett höjdjusterbart ryggstöd med bekväm vaddering för extra stöd. Stödet för ländryggen är framtaget för att garantera extra bekvämlighet för användaren. Synkroniserad lutningsmekanism gör det möjligt att justera i 5 olika lägen.